Tag Archives: design baju pengantin

Majlis-Perkahwinan-amim-najmie

Majlis Perkahwinan Amim Najmie & Siti Faridah

 

Alhamdulillah. 26hb November 2016 selesai majlis perkahwinan saya, Amim Najmie bersama pasangan iaitu Siti Faridah Mhd Amin. Majlis kami berlangsung di Sungai Besar, Selangor iaitu di rumah sebelah pengantin perempuan.

Untuk melihat Majlis pernikahan kami, klik sini.

kad kawin

Maaflah sebab baru je update gambar-gambar ni setelah 2 bulan selepas majlis. Huhu. Almaklumlah, super duper busy yang teramat sangat semenjak dua menjak ni.

Kat facebook pun sempat upload sikit-sikit je. So harini ada masa sikit untuk update kat blog, jadi saya sharekan gambar-gambar terindah di majlis perkahwinan saya dalam blog ni.

Dikesempatan ni jugak, saya nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua saudara mara, kawan-kawan, dan sesiapa sahaja yang telah meringankan kaki dan meluangkan masa untuk join majlis perkahwinan saya. Hehe 😉 Sanggup datang dari jauh, meredah jalan jemm. Thank you so much.

Seperti biasa, tak dapat masukkan semua gambar sebab terlalu banyak. Jadi, saya ambil mana-mana gambar secara rawak saje ye. Kalau nak upload semua, total ada 1000+ gambarnya. Jangan tak caya. Ni semua kerja photographer professional yang kami tempah. Sangat puas hati. Kami bagi 11 per 10 bintang!! 😉

hantaran perkahwinanSebahagian daripada saudara-mara dan kawan-kawan.

 

gubahan hantaran

katering kahwin

checklist perkahwinanBersama pengapit hensem Afi Azri dan pengapit cantik Siti Zulaikha. Thanks guys 😉

 

majlis kahwinBersama my lovely family. Adik Navy tak dapat join sebab berada di tengah lautan menjalankan tugas demi negara kita yang tercinta. No problem 😉

 

catering services in klBersama Abah tercinta. 🙂

 

kad kahwinBersama Abah dan Mak sebelah perempuan 🙂

 

caterer in klBersama keluarga sebelah pengantin perempuan. 🙂

 

pelamin dewanBersama Embah, Paman Mamat & Bik Lin sekeluarga, Bik Nor sekeluarga, Cik Roza.

 

foto fotoBersama Embah dan Wak Wah sekeluarga.

 

busana pengantin muslimBersama Kak Yusnisah sekeluarga.

 

tema perkahwinanBersama Nadhirah, Nurfarahin, dan Amirul Wafiy 😉

 

kahwin mudaBersama adik-beradik sebelah abah. Cik Ti sekeluarga, Cik Jah sekeluarga, Mak Long, Ucu sekeluarga dan Kak Wa sekeluarga.

 

malaysian weddingBersama adik-beradik sebelah Abah. Along sekeluarga, Mak Long, Mak Ngah, Mak Lang.

 

pelamin modenBersama my family angkat 😉 Thanks Mama sekeluarga datang dari Rasa, Rawang.

 

baju pengantin jawaThanks kengkawan sekolah rendah, SK Simpang Lima, Sungai Besar.

 

hantaran simplei kahwin selangorThanks juga pada Kawan-kawan sekerja daripada Irfan Khairi Sdn. Bhd.

 

catering kuala lumpur

sample kad kahwin

design baju pengantin

 

Bersama dayang-dayang yang diimport khas. Kakak, adik, sepupu dan kawan-kawan kakak 😉 Pakaian dayang-dayang disponsor khas oleh my Kakak, Nadia Hazwany. Thank you so much! 🙂

kursus fotografi

catering services

teknik fotografi

banner kahwin

mini pelamin

kek kahwin

kek pengantin

 

 

Selesai majlis perkahwinan kami lebih kurang jam 5 petang, kami teruskan dengan aktiviti photoshoot outdoor. 😉

Dimana lokasi outdoor kami? Dekat je. Iaitu di Pantai Sungai Haji Dorani, Sungai Besar. 5 minit je dari rumah pengantin perempuan.mas kahwin

catering selangor

design hantaran

kad perkahwinan

album kahwin

baju pengantin muslim

catering shah alam

butik pengantin

wedding catering

kad jemputan

majlis perkahwinan

door gift kahwin

katering show

fotografi perkahwinan

design kad kahwin

checklist kahwin

Semua moment-moment terindah ini adalah hasil tangan dari abam Mark Rizam daripada fotokahwinexpress.my. Sangat puas hati!! Sesiapa yang nak tempah servis beliau, boleh la klik link yang saya berikan tadi ya. Confirm tak menyesal! 😉

Ok itu saje yang saya nak share untuk posting kali ni. Moga berjumpa lagi.